De beste basis voor uw kind!

Kindcentrum 'de Wielen' is een kindcentrum in de wijk Camminghaburen waar in een mooie, rustige, groene omgeving kinderen van nul tot en met twaalf jaar worden opgevangen en goed onderwijs krijgen. Onze informatiegids is een naslagwerk voor ouders die hun kind al aangemeld hebben.

Deze gids is ook een informatiebron voor potentiële en nieuwe ouders. We nodigen hen natuurlijk van harte uit om onder het genot van een kopje koffie, met ons kennis te maken en ons gebouw te komen bekijken en de gezellige sfeer te proeven. Deze kennismakingsgesprekken doen we bij voorkeur onder schooltijd zodat u kunt zien hoe we dagelijks werken. U kunt bellen voor een afspraak (058-2675300)!

Informatiegids 2017 -2018

Opent de schoolgids niet automatisch? Download hier de gratis PDF reader

Voor algemene zaken en informatie verwijs ik u door naar de informatiegids 2017-2018 van Proloog.
Deze is te vinden op de algemene site van Proloog: www.proloog.nl

Francien v.d. Veen (Directeur)