Eten en traktaties

Voor de kleine pauze wordt de pauzehap genuttigd. Alle kinderen kunnen daarvoor fruit, een boterham en /of drinken (zonder prik en in goed (her)sluitbare verpakking)  meebrengen. Beperkt u a.u.b. de hoeveelheid en geef geen snoep of chips mee. Het is prettig om alle bekers en bakjes van een naam te voorzien.

De lunchpauze is om 12.00 uur. De kinderen nemen zelf brood en drinken mee. Graag ook hier de hoeveelheid beperken. Wat de leerlingen niet meer opeten, nemen ze in hun bakje mee terug naar huis. Zo heeft u als ouder ook zicht op het eetgedrag van uw kind.

Jarige kinderen en traktaties.

Jarige kinderen worden voor de pauze in hun groep toegezongen, waarna ze mogen trakteren.
Een verzoek: laat de traktaties niet uit snoep bestaan en geef de leerkracht dezelfde traktatie als de kinderen.