Print << Terug

Uitnodiging Oogstfeest vrijdag 22 september 14.00-15.30 uur

Beste kinderen, ouder(s)/ verzorger(s),

Hierbij nodigen we jullie uit voor het oogstfeest op vrijdag 22 september van 14.00-15.30 uur. Het feest vindt plaats in de dreamtún.

Alle leerlingen hebben gedurende vorig schooljaar, onder begeleiding van de tuinouders, hard gewerkt in de 'schoolmoestuin'. Vrijdag 22 september kunt u onze oogst bewonderen, kopen en proeven. Er is een imker aanwezig en de kinderen kunnen ook knutselen. Met de opbrengst van het oogstfeest kunnen we voor volgend seizoen weer zaadjes, plantjes en andere benodigdheden kopen.

Oproep: we zijn op zoek naar ouders/ opa's/ oma's die voor het oogstfeest een taart willen maken met een groente uit de tuin. Denk daarbij aan courgette, wortel of biet. U kunt zich hiervoor aanmelden bij tuinouder Marion van der Woud:  marionvdwoud@hotmail.com

Met vriendelijke groet,

Francien v/d Veen